WGOP

Willem Galama Organisatie Psycholoog

Curriculum vitae

Willem Galama is in december 1948 geboren in Den Haag en daarna opgegroeid in Gouda. Daar heeft hij de lagere en middelbare school gevolgd. Na militaire dienst heeft hij de sociale academie, richting maatschappelijke werk gedaan. Met dit diploma op zak is hij gaan werken bij de schoolbegeleidingsdienst in Amsterdam.

In 1976 is hij psychologie gaan studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Belangrijk bijvak was daar culturele antropologie. In 1983 heeft hij die studie afgesloten met een bul in de sociale psychologie.

Kort voor het einde van zijn studie kwam hij in aanraking met Europe Container Terminal (ECT), een groot container overslag bedrijf in de haven van Rotterdam. Hier heeft hij 15 jaar gewerkt in verschillende functies.

>>>
"; } elseif($pagina == "2") { echo "

Curriculum vitae

Enkele belangrijke werkrollen zijn geweest:

  • Het leidinggeven aan projectgroepen die zich bezig houden met de herinrichting van de operationele organisatie. Dit inspirerende spel met veelsoortige deelnemers, van leden van de raad van bestuur tot en met de werkvloer, was jarenlang zijn werkterrein.
  • Ontwikkelen en invoeren van het taakgroepen concept binnen een terminal organisatie.
  • Secretarisrol in het directieberaad van ECT gedurende de fusie en overgang naar Europe Combined Terminals.
  • Hoofd van de afdeling opleidingen van ECT.
>>>
"; } elseif($pagina == "3") { echo "

Curriculum vitae

In 1997 is hij voor zichzelf begonnen. Een korte tijd in een maatschap met een tweetal collega freelancers. Daarna in 1998 als zelfstandig gevestigd organisatie psycholoog. In die laatste rol heeft hij bij een groeiend aantal verschillende organisaties opdrachten vervuld.

Naast dit werk binnen organisaties is hij al jarenlang verbonden als docent aan een goed lopende management leergang die op verschillende plaatsen in Nederland gegeven wordt.

De eigen ontwikkeling en scholing, is naast het werken doorgegaan. Belangrijk hierin zijn een stevige managementopleiding bij de stichting bedrijfskunde in Rotterdam. Een meerjarige healing en reading opleiding in Utrecht. In 2001 heeft hij de NLP-practioners en in 2004 de masters opleiding bij het IEP in Nijmegen afgerond. In 2003 een opleiding in Familie Opstellingen (Bert Hellinger) bij Phoenix in Utrecht.

<<<
"; } ?>